Ga naar de inhoud

6.3 Louter Vrouwen

  Aflevering 3 van seizoen 6: Onder de vulkaan, de uitbarsting waarop je zit te wachten.

  Eén thema, twee presentatoren, drie gasten. In hun zondagse talkshow ontvangen Roos Custers en Coen Peppelenbos een schrijver, een wetenschapper en een kunstenaar.

  LOUTER VROUWEN

  Marja Pruis geeft de lezer een lel om de oren in Huiswerk,’ schreef de Volkskrant. Haar intrigerende roman gaat over een rijke witte vrouw en haar schoonmaakster. Hoe ongemakkelijk is het om een privilege te hebben en de ander niet helemaal te kunnen vertrouwen? Pruis is redacteur en criticus bij De Groene Amsterdammer

  Met Het Grote Kunstkoopboek schreven Nadine van den Bosch en Nienke van der Wal ‘een inspirerende en handige gids die je aan de hand neemt in de soms intimiderende kunstwereld’. Van der Wal werkt voor diverse musea en kunstinstellingen en richtte met Van den Bosch de Young Collectors Circle op.

  In de kunstwereld kun je al een aantal jaar niet om Raquel van Haver (32) en haar grote, opvallende schilderijen heen. Ze heeft een missie met haar kunst: verhalen vertellen en mensen verbinden, van Zuid-Amerika tot Afrika tot de Bijlmer. U kent haar natuurlijk ook als jurylid van Project Rembrandt.

  Zondagmiddag 10 december 15.00 uur
  Grand Theatre, Grote Markt 35, 
  9711 LV Groningen
  €10,00 (CJP/student €7,50)

  [* Wil je naar deze voorstelling en ben je slecht ter been of zit je in een rolstoel? Neem dan even contact op met www.grandtheatregroningen.nl]

  vormgeving: www.discoo.nl