Meteen naar de inhoud

4.3 All in the family

    All in the family is het thema van aflevering #3, seizoen 4.

    Lisa Weeda werd door de Volkskrant uitgeroepen tot literair talent van het jaar. Met haar vorig jaar uitgekomen boek Aleksandra is ze ongehoord actueel, want het speelt zich voor een groot deel af in het oosten van  Oekraïne, de plek waar haar grootmoeder vandaan kwam. ‘Een imposante roman,’ schreef NRC over dit debuut.

    Voor De ivoren cel nam Douwe Draaisma ontelbare dagboeken en memoires door in de prestigieuze reeks privé-domein. Als deskundige die gefascineerd is door het onbetrouwbare geheugen laat hij ook telkens zien hoe herinneringen werken als je ze toevertrouwt aan het papier.

    Koos Breukel is een van Nederlands beroemdste portretfotografen. Hij fotografeerde bekende en onbekende mensen, vrienden en collega-fotografen. Vanaf de geboorte van zijn zoon Casper in 2000 tot zijn achttiende verjaardag legt Breukel ook dat leven vast. De portretten laten de fases van Caspers ontwikkeling zien en werpen licht op de band tussen vader en zoon.

    Eén thema, twee presentatoren, drie gasten. In hun zondagse talkshow ontvangen Roos Custers en Coen Peppelenbos live in het Grand Theatre een schrijver, een wetenschapper en een kunstenaar.

    Waar: Grand Theatre, Grote Markt 35, 9711 LV Groningen.
    Wanneer: zondagmiddag 13 februari 15.00 uur.
    Prijs: € 10,00 (CJP/Student € 7,50)

    Tickets alleen online verkrijgbaar via www.grandtheatregroningen.nl.


    Onder de Vulkaan wordt gemaakt door Roos Custers, Coen Peppelenbos en Pauline Durlacher en is een productie van Stichting Square Web.

    Vorige afleveringen kunt u beluisteren of bekijken via de knop ‘Afleveringen’ in het menu bovenaan de pagina.