Meteen naar de inhoud

3.3 Familiezaken

  Via deze link kun je de video bekijken.

  Geen theater, toch een vulkaan.

  Familiezaken’ is het thema van aflevering #3, seizoen 3.

  In Het Perenlied van Joost Oomen wordt Gabriel verliefd op de Bietenkoningin, een meisje geboren uit drie bieten. In deze opmerkelijke debuutroman gaat de Bietenkoningin op zoek naar haar vader die in New York is om zijn grote liefde terug te vinden. Een ‘speelse roman die prikkelt, rinkelt en schittert,’ schrijft Tzum. Oomen, ooit stadsdichter van Groningen, is even terug op het nest.

  Journalist Haroon Ali heeft een Pakistaanse vader en een Nederlandse moeder. Na hun scheiding hertrouwde zijn vader met een Pakistaanse en kreeg nog een zoon. In het fascinerende boek Half schrijft Ali een openhartige brief aan zijn halfbroer over zijn reis naar Pakistan. Hij vecht voor de acceptatie van zijn geaardheid en moderne levensstijl, maar blijft hunkeren naar de goedkeuring en liefde van zijn vader.

  Eén thema, twee presentatoren, twee gasten. In hun zondagse talkshow ontvangen Roos Custers en Coen Peppelenbos een schrijver, een wetenschapper en een kunstenaar.

  Waar: via deze link

  Wanneer: zondagmiddag 20 december vanaf 17.00

  Presentatie: Roos Custers en Coen Peppelenbos

  Productie: Pauline Durlacher/Stichting Square Web

  Vrijwillige bijdragen graag via een Tikkie aan Stichting Square Web.

   

  Dankjewel!