Meteen naar de inhoud

2.2 All inclusive

    All inclusive is het thema van aflevering #2.
     Identiteitspolitiek, hoe kun je daar als witte vrouw kritiek op leveren? Elma Drayer onderzoekt het in haar boek Witte schuld. ‘Culturele toe-eigening’ en ‘no-platforming‘ zijn deze middag niet aan de orde. Geel van buiten, wit van binnen: dat zijn de Chinese Nederlanders die Pete Wu portretteert in De bananengeneratie. Een tweede generatie die te kampen heeft met wisselende loyaliteit, schaamte en vooroordelen. Peter Musschenga is een veelzijdig, multidisciplinair ontwerper. Hij werkt voor theaters en maakt websites, lichtontwerpen en brochures. Wat betekent diversiteit voor Musschenga en hoe zien we dat terug in zijn werk? In de rubriek Jazz & Poetry bezingt Erik Harteveld, begeleid door zijn vaste bassist, de Amerikaanse trompettist Satchmo. zondagmiddag 15 december, 15.00 uur.Grand Theatre, Grote Markt 35, 9711 LV Groningen